Politika privatnosti

Vlasnik ove internet stranice:

AEON d.o.o.

Adresa: 1. Gajnički vidikovac 30
Poštanski broj: 10090
Grad: Zagreb
Država: Hrvatska, Europa
PDV broj: 14902895532
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR2323400091110774848

Službena kontakt mail adresa: [email protected]
Službena internet trgovina: Journey-liquids.com

Direktor društva: Hrvoje Šavor – [email protected] (385 91 44 777 00)
CEO: Viktor Huis – [email protected]

Davanje suglasnosti odnosi se na sve osobne podatke koje tvrtka AEON d.o.o. može u određenim situacijama prikupljati prilikom posjete web mjestima tvrtke, predbilježbe na Newsletter, komunikacije putem društvenih mreža, kontaktiranja u kontekstu ostvarenja poslovne suradnje, interakcije s AEON d.o.o. u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača, poslodavca, zaposlenika, poslovnog partnera i slično. To između ostalog obuhvaća i osobne podatke prikupljene na Internetu ili izvan njega.

U cilju ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)) tražimo i Vašu suglasnost o korištenju Vaših osobnih podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj dokument kako biste bili upoznati s uvjetima i davanjem privole o korištenju Vaših osobnih podataka tvrtki AEON d.o.o., kao Voditelju zbirke osobnih podataka.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

U kontaktima s Vama možemo tražiti da s nama podijelite svoje osobne podatke u sljedeće svrhe:

Primanje informacija o uslugama i novostima tvrtke AEON d.o.o. (Newsletter)
Sudjelovanje u web aktivnostima tvrtke AEON d.o.o. na Internetu, uključujući naše kanale/stranice na društvenim mrežama i blog
Spremanje vaših podataka za buduće interakcije i komunikaciju s tvrtkom AEON d.o.o.
Svrha potencijalnog zapošljavanja u tvrtki
Pomoć u razvoju usluga i osmišljavanju kampanja prilagođenih Vama te kontinuirano poboljšanje istih
Pomoć u poboljšanju naših usluga te omogućavanje tvrtki AEON d.o.o. da Vas redovito informira o istima
Rješavanje problema koji se tiču klijenata i/ili usluga
Primanje prilagođenih poruka, posebnih ponuda i promotivnih sadržaja u skladu s Vašim interesima, na temelju informacija koje ste s nama podijelili, kao i na temelju informacija koje smo prikupili putem kolačića ili sličnih tehnika koje se tiču Vaše uporabe AEON d.o.o. web stranica/stranica na društvenim mrežama/blogu.
Pri poslovanju s tvrtkom AEON d.o.o. u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, od Vas ćemo zatražiti da podijelite svoje osobne podatke s nama u sljedeće svrhe:

Upravljanje odnosima s klijentima
Osiguravanje pristupa informacijama
Zapošljavanje
Komunikacija
Analiza i razumijevanje interakcije s klijentima
Odgovaranje na pitanja ili rješavanje zahtjeva za pružanje usluge
Ponuda ankete o zadovoljstvu nakon što dobijete odgovor na svoje pitanje ili nakon što se vaš zahtjev riješi
Općenito, Vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe o kojima smo vas obavijestili.

Osobni podaci koje AEON d.o.o. može prikupljati

Prilikom interakcije s tvrtkom AEON d.o.o. putem e-maila, weba ili društvenih mreža (npr. ako označite da vam se sviđa AEON d.o.o. na Facebooku), možemo zatražiti ili dobiti određene podatke kao što su:

Ime i prezime
Adresa e-pošte
Telefonski broj
Podaci sadržani u životopisu
Profil na društvenoj mreži
Informacije o interesima i preferencijama
Druge informacije o Vašem ponašanju na mreži.
Također, putem kolačića ili sličnih tehnika možemo prikupljati osobne podatke, uključujući između ostalih i sljedeće:

IP adresu
ID kolačića
Internetski preglednik kojeg koristite
Kada s tvrtkom AEON d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, možemo prikupljati sljedeće podatke:

Ime i prezime
Adresa e-pošte
Telefonski broj
Poslovna adresa
Naziv i adresa tvrtke za koju radite
Osobni detalji koji bi mogli biti relevantni za poslovni odnos, npr., vaše profesionalno iskustvo i sl.
Načini prikupljanja osobnih podataka
Osobne podatke s tvrtkom AEON d.o.o. možete podijeliti kroz (ne ograničavaju se na):

Komunikaciju s tvrtkom AEON d.o.o. (može biti vezano uz uslugu, kroz upit ili zahtjev koji ste nam uputili)
Komunikaciju s nekim od zaposlenika tvrtke AEON d.o.o. e-poštom, telefonom ili pisanim odnosno usmenim putem
Naručivanje usluge
Sudjelovanje u aktivnostima na društvenim mrežama koje se tiču promocije tvrtke AEON d.o.o. (npr. odabirom opcija “sviđa mi se” ili “podijeli”)
Zahtjev za primanje poruka na mobilni telefon/uređaj
Predbilježbom na Newsletter tvrtke AEON d.o.o.
Dobrovoljno sudjelovanje u anketama
Kolačiće postavljene na vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete našim web stranicama
Praćenje društvenih mreža: tvrtka AEON d.o.o. može na internetu tražiti relevantan i javno dostupan sadržaj te ga koristiti za poboljšanje svojih usluga, rješavanje zahtjeva klijenata i pružanje ciljanih marketinških sadržaja.
Kada s tvrtkom AEON komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, potencijalnog zaposlenika i slično prikupljanje podataka se vrši i kroz:

Sklapanje ugovora o suradnji i/ili zaposlenju
Pružanje usluga tvrtke AEON d.o.o.
Komunikacija s tvrtkom AEON d.o.o.
Razvijanje partnerstva
Prilikom pristupa poslovnim prostorima tvrtke AEON d.o.o.
Sudjelovanje na sajmovima, događajima ili promocijama
Dobrovoljno sudjelovanje u anketama
Ako ne želite da tvrtka AEON d.o.o. koristi osobne podatke koje joj niste sami dali, to nam u bilo koje vrijeme možete javiti na e-mail adresu: [email protected]

Dijeljenje osobnih podataka s drugima

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s dobavljačima usluga, poslovnim partnerima i ostalim trećim stranama, sukladno primjenjivom zakonu.

Kada s tvrtkom AEON d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, tvrtka AEON d.o.o. mogla bi otkriti osobne podatke dostupne u izvješćima i drugim materijalima koji su ustupljeni Vama i/ili Vašoj tvrtki za potrebe suradnje s drugim poslovnim partnerom i/ili dobavljačem.

Ako nas zakon obavezuje da dobijemo vašu suglasnost ili iz nekog drugog razloga smatramo da je Vaša suglasnost potrebna u određenim okolnostima, zatražit ćemo je prije dijeljenja vaših osobnih podataka.

Nakon što nam date svoje osobne podatke moguće ih je ažurirati, mijenjati ili zatražiti njihovo brisanje putem mail adrese: [email protected]. Putem iste adrese možete postaviti i druga pitanja koja se tiču privatnosti ili izložiti svoje pritužbe u vezi narušavanja privatnosti.

U komercijalnim porukama koje vam budemo slali imat ćete mogućnost odjave s popisa primatelja.

Mogućnosti koje imate

Želimo vas bolje upoznati kako bismo vam mogli pružiti bolju uslugu, istovremeno poštujući Vaš izbor po pitanju načina na koji koristimo vaše osobne podatke.

1. Pristanak

Za prikupljanje podataka te njihovu upotrebu možete biti zatraženi da date svoju suglasnost.

2. Pravo na brisanje

Možete zatražiti brisanje svih svojih osobnih podataka za koje ste prethodno dali suglasnost za korištenje.

3. Prenosivost podataka

Imate mogućnosti prenijeti svoje osobne podatke iz jednog elektronskog sustava obrade u drugi bez sprječavanja kontrolora podataka.

4. Opoziv privole

Vaše je pravo da u potpunosti ili djelomice, bez posljedica i objašnjenja možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv možete podnijeti osobno, e-mailom ili poštom na adresu 1. Gajnički vidikovac 30, 10090 Zagreb, Hrvatska odnosno [email protected].

5. Pravo na ograničenje obrade podataka

Ispitanik ima pravo od voditelja obrade ishoditi ograničenje obrade ako:

ispitanik osporava točnost osobnih podataka, na razdoblje kojim se voditelju obrade omogućuje provjera točnosti osobnih podataka;
je obrada nezakonita i ispitanik se protivi brisanju osobnih podataka te umjesto toga traži ograničenje njihove uporabe;
voditelj obrade više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali ih ispitanik traži radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva;
ispitanik je uložio prigovor na obradu na temelju članka 21. stavka 1. Uredbe o zaštiti osobnih podataka očekujući potvrdu nadilaze li legitimni razlozi voditelja obrade razloge ispitanika.

Opseg

Društvene mreže

Ako ste član raznih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i slično, trebali biste biti upoznati s alatima koje navedene stranice pružaju i odabirom načina dijeljenja osobnih podataka na profilima društvenih mreža.

Osim toga, ovisno o odabiru vezanom uz postavke na raznim društvenim mrežama, određeni osobni podaci će se možda podijeliti s tvrtkom AEON d.o.o.; primjerice informacije o vašim aktivnostima na mreži, profilima društvenih mreža (npr. interesi, bračno stanje, spol, korisničko ime, fotografija, komentari i sadržaj koji ste objavili/podijelili itd.).

Poveznice na druge web stranice

Na web stranicama tvrtke AEON d.o.o., možete pronaći veze na druga web mjesta s korisnim informacijama. Takve web stranice mogu djelovati neovisno o AEON d.o.o. te mogu imati vlastite obavijesti o privatnosti, izjave ili pravila. Izričito preporučujemo da ih pregledate kako biste saznali kako bi se vaši osobni podaci mogli obrađivati vezano uz ta web mjesta jer nismo odgovorni za sadržaj web mjesta koja ne posjeduje ili kojima ne upravlja tvrtka AEON d.o.o., kao niti za upotrebu ili prakse privatnosti istih.

Napominjemo da prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje nam povjerite od gubitka, zlouporabe ili neovlaštenog pristupa.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-mail adrese [email protected].

Back to top
Postavke Privatnosti

Ova stranica koristi kolaćiče koji omogućavaju puno funkcioniranje usluge i mape no može ujedno spremiti podatke o vašoj lokaciji. Ti podaci se spremaju u obliku kolačića. Ovdje možete promjeniti postavke te isključiti određene kolačiće no to može djelomićno ili potpuno narušiti funkcionalnost stranice.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Naša web stranica koristi "kolačiće". Možete odabrati koje podatke želite dijeliti i/ili prihvatiti korištenje svih kolačića. Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.